Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналісти LifeNews в Україні знову поскаржилися в міліцію, що їм розбили камеру

П'ятниця, 16 січня 2015, 16:11

У п’ятницю біля будівлі Генпрокуратури України під час мітингу активістів та громадськості журналістам LifeNews нібито пошкодили відеокамеру. Наразі вони пишуть заяву до міліції.

Про це повідомили у столичній міліції.

Там зазначили, що з-під стін силового відомства представники одного з українських телеканалів вели пряму трансляцію про масові заходи.

У цей час іноземні журналісти почали голосно висловлюватися щодо роботи кореспондента, який був у кадрі.

"Представники вітчизняного телеканалу разом з активістами попросили колег, у яких, до речі, акредитація для роботи в Україні закінчилася минулого року, не заважати. Але останні не відреагували. У результаті емоційного спілкування між активістами та іноземними ЗМІ відеокамера останніх опинилася на землі", - зазначили у міліції.

Журналіст 5 каналу Азад Сафаров у своєму Facebook розповів деталі інциденту.

За його словами, він побачив, що цей канал брав коментар у активіста. "Дочекався чемно, коли інтерв'ю закінчиться і сказав пані, що це рашистський канал пропаганди. Вона догнала їх і витребувала стерти інтерв'ю", - написав він.

Після цього журналісти LifeNews почали заважати його роботі, однак активісти вступилися за українського журналіста. За словами Сафарова, російські журналісти вдалися до провокації.

"Далі я почув як падає їх камера. Провокатори коротше", - написав він.

На цей час журналісти знаходяться у Печерському райуправлінні київської міліції, де пишуть офіційну заяву з приводу пошкодження майна телеканалу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування