У Києві зібрався альтернативний марш проти тероризму

Неділя, 18 січня 2015, 14:22

У Києві на Михайлівській площі зібралися учасники Маршу миру проти тероризму.

Як заявив на мітингу мер Києва Віталій Кличко, на Михайлівський площі зібралися "щоб сказати ні тероризму та вшанувати пам'ять мирних жертв Волновахи і підтримати наших бійців, які героїчно захищають землю і незалежність України".

"Небайдужі зібралися, щоби сказати ні тероризму. Тут немає політичних лозунгів. Виявити свою солідарність прийшли сюди і посли багатьох країн світу. Ми маємо зробити все, щоби трагедія, яка сталася під Волновахою, більше ніколи не повторилася. Україна подолає усі виклики, повернеться до мирного життя", - заявив Кличко.

На марш солідарності Віталій Кличко прийшов з братом Володимиром.

"Мільйони людей по всьому світу демонструють, що вони проти тероризму, проти насилля. Ціна насилля - людські життя. Цією акцією ми хочемо сказати ні тероризму і маємо бути єдиними у цій боротьбі", - зазначив Володимир.

Фото з Твіттера ‏@irzja_stelmakh
Українців на Марші проти тероризму підтримав Голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський. Фото з Твіттера @MFA_Ukraine
Також перед учасниками маршу виступив посол Франції в Україні Ален Ремі. Фото з Твіттера @MFA_Ukraine 
Як відомо, о 12:00 від парку ім.Шевченка у Києві стартував Марш пам'яті жертв терору, ініційований президентом Петром Порошенком. Колона учасників пройшла до Майдану Незалежності, де відбувся молебень, виступили лідери українських церков та президент України. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...