У штабі АТО нарахували 63 обстріли з боку терористів

Неділя, 18 січня 2015, 20:52

У зоні конфлікту на Донбасі штаб АТО зафіксував 63 обстріли з застосуванням бойовиками різноманітного озброєння.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

У Донецькому аеропорту підрозділи Збройних Сил ведуть активні дії з метою очищення території летовища, яка до цього часу контролювалася бойовиками.

"Противник несе втрати в живій силі та техніці. За отриманою інформацією, в рядах незаконних збройних формувань спостерігається паніка й дезертирство", - зазначили у штабі.

"Основними місцями зосередження вогню терористів залишаються райони поблизу Донецького аеропорту, на Дебальцівському та Маріупольському напрямках, а також Кримське та Станиця Луганська на Луганщині", - йдеться у повідомленні.

З РСЗО БМ-21 "Град" тричі було обстріляно позиції українських військових поблизу населеного пункту Кримське, двічі – в районі Геєвки та Пісків.

Під вогонь реактивних систем потрапили Водяне, Красногоровка, Новоселівка, Новомихайлівка, Нижнє, Новокалинове, Отрадівка, Старогнатівка, Первомайськ, Тошківка, Трьохізбенка, Тоненьке, Чернухіно.

"З артилерії та мінометів терористи відкривали вогонь по населених пунктах Богданівка, Вуглегірськ, Красногоровка, Кряківка, Ленінське, Миколаївка, Новотошківка, Новгородське, Новотроїцьке, Олександрівське, Орлово-Іванівка, Петровське, Славяносербськ, Сміле, Старогнатівка, Тоненьке, Фрунзе. Найбільше обстрілів зазнали Станиця Луганська та Кримське (4 рази), а також Троїцьке (3 рази)", - зазначили у штабі.

Під Славяносербськом та поблизу Новгородського бойовики вели вогонь з танків. В районі н.п. Орлово-Іванівка та Кримсько протягом дня українських військових обстрілював снайпер.

"На кожний постріл противник отримував адекватну відповідь українських військових. Так, наприклад, в районі н.п. Чермалик  внаслідок відповіді наших артилеристів бойовики втратили танк та групу піхоти", - зазначили у прес-центрі АТО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування