Українець з формою Росії намагався проїхати через прикордонників

Понеділок, 19 січня 2015, 13:05

У неділю прикордонники затримали чоловіка із камуфляжем з російським шевроном та грамотою  так званої "ДНР".

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"У контрольному пункті "Курахове" о 16:20 прикордонним нарядом затримано громадянина України, який їхав автомобілем "КІА". В багажнику транспортного засобу було виявлено камуфльований одяг із шевроном РФ та грамоту видану так званою "ДНР". Чоловіка передано співробітникам СБУ", - сказано в повідомленні.

Крім того, в прикордонслужбі повідомили, що бойовики з мінометів обстріляли блокпост в районі н.п. Майорське, в якому несуть службу прикордонники.

"Також вчора бойовики знову направили свою зброю в бік контрольних пунктів. Використовуючи РСЗВ БМ-21 "Град" вони здійснили обстріл в напрямку контрольного пункту "Миколаївка", який розташований на дорожньому напрямку "Горлівка - Артемівськ". Постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

"Крім того з мінометів був обстріляний контрольний пункт на дорожньому напрямку "Новоазовськ – Красноармійськ – Талаківка – Маріуполь". Масований вогонь вівся з 18.00 до 19.05. У зв’язку з обстрілами тимчасово припинявся пропуск осіб та транспортних засобів", - сказано в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування