Бойовики використовують тактику "випаленої землі" – штаб АТО

Вівторок, 20 січня 2015, 08:35

За останню добу бойовики здійснили 102 обстріли на Донбасі, з 18:00 понеділка, 19 січня, вони 49 разів обстрілювали позиції сил АТО та населені пункти поблизу них.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 20 січня.

"Найчастіше вогонь вівся по Кримському, на Луганщині, та його околицях – чотири рази з "Градів" та двічі з мінометів", - йдеться у повідомленні.

"З реактивних систем залпового вогню було тричі обстріляно Верхню Ольховку, Нижнє, Трьохізбенку, Станицю Луганську, Донецький, Геївку, Первомайське та Піски. Поблизу Щастя "працював" танк", - повідомляє прес-центр АТО.

З мінометів, гранатометів та артилерії найманці тричі обстріляли Станицю Луганську, Санжарівку, Миронівський, по два рази – Сміле, Новгородське.

Також вогонь відривався по позиціях сил АТО поблизу Щастя, Трьохзбенки, Мар’їнки, Красногоровки, Тоненького та інших населених пунктів.

"На території Луганської області зафіксовано 10 обстрілів безпосередньо населених пунктів. Терористи продовжують використовувати політику випаленої землі. Для них головне – нищення інфраструктури та вбивство людей", - заявляє прес-центр АТО.

"Загалом за добу терористи здійснили 102 обстріли. Найбільш активні точки були подавлені нашими військовими", - інформують там.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування