За минулу добу загиблих немає, 19 поранено - Лисенко

Вівторок, 20 січня 2015, 12:17

За минулу добу у зоні проведення АТО. За офіційними даними, загиблих серед українських військових нема.

Про це під час брифінгу повідомив речник АТО, полковник Андрій Лисенко.

За його словами, бойовики та російські регулярні військові підрозділи намагаються проводити локальні наступальні операції. Зберігається висока інтенсивність обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів з використанням мінометів, артилерії, танків та установок "Град".

Лисенко зазначив, що терористи намагаються розширити підконтрольну територію та скоригувати на свою користь лінію розмежування. Відбувається активне перегрупування і нарощування сил противника у районі аеропорту м. Донецька та на території Луганської області.

Також він повідомив, що через артилерійський обстріл терористами блокпосту поблизу Маріуполя на напрямку "Новоазовськ – Красноармійськ – Талаківка", пропуск осіб та транспортних засобів був тимчасово припинений. 

Водночас радник міністра оборони Василь Дудик на своїй сторінці в Facebook повідомив, що під час евакуації військових з 93 ОМБР загинув один боєць.

"При взаємодії артилерії і прикриття хлопці вийшли до" Досвідченому ". На жаль, не без втрат, один боєць загинув", - написав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування