Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Правоохоронці затримали вісьмох зрадників-інформаторів "ДНР"

Вівторок, 20 січня 2015, 19:23

Під час проведення контртерористичних заходів правоохоронці затримали вісьмох інформаторів "ДНР".

Про це повідомив радник Служби безпеки України Маркіян Лубківський.

Він нагадав, що СБУ, МВС та ГПУ проводять заходи із запобігання терористичним актам в зоні АТО, а також прилеглих до неї областях, насамперед у Харківській та Запорізькій.

За словами Лубківського, правоохоронці успішно реалізували спецоперацію "Трал", в рамках якої із залученням груп з міст Краматорськ, Костянтинівка, Красноармійськ, Волноваха, Артемівськ та Слов’янськ була нейтралізована діяльність об’єктів, причетних до інформаторської мережі незаконних воєнізованих формувань "ДНР".

"Впродовж 19-20 січня оперативно-бойові групи контррозвідки затримали 7 інформаторів - громадян України. Ще одного зрадника-інформатора - громадянина України контррозвідка СБУ затримала в Харківській області", - написав радник глави СБУ на своїй Facebook-сторінці.

"Ці заходи, які знаходяться в активні фазі, спрямовані на нейтралізацію оперативних можливостей розвідки т.зв. "ДНР", – пояснив Лубкывський.

"Враховуючи перебування затриманих осіб у ключових логістичних пунктах (залізничні вузли, автомобільні розв’язки, шляхи слідування військової техніки), актуальна інформація, яка ними здобувалася, становила особливий інтерес для розвідки т.зв. "ДНР" і могла призвести до значних втрат серед українських військовослужбовців, знищення військової техніки", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: