Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстрілюють Дебальцеве й Авдіївку - МВС

Четвер, 22 січня 2015, 10:43

Бойовики обстрілюють Дебальцеве й Авдіївку, повідомляє начальник Головного управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

За його повідомленням у Facebook, 22 січня "з 6 годин ранку бойовики продовжили знищення наших мирних громадян - жителів Дебальцевого й Авдіївки".

"Терористи з установок системи залпового вогню "Гради" прицільним вогнем знищують житлові будинки. Установити ступінь руйнувань і кількість потерпілих поки неможливо", - написав Аброськін близько 8 ранку.

Близько 11 ранку він повідомив: "У Дебальцевому під обстріл бойовиків потрапила будівля міськвідділу міліції. Біля будівлі перебували близько 150 людей, які подавали заяви й оформлювали документи. Будівлю частково зруйнованю. Кількість потерпілих уточнюється".

"Обстріл триває. Людей укрили в підвалі будівлі міськвідділу", - зазначив Аброськін.

У свою чергу, прес-служба МВС повідомляє, що "є руйнування в Дебальцевському міськвідділі міліції, правоохоронці вживають заходів з порятунку громадян".

Як повідомив начальник Дебальцевського міськвідділку МВС Євген Юханов, коли о 8:45 снаряди почали лягати біля міськвідділу міліції, там вилетіло все скло на 3 поверсі. Аби не постраждали люди під будівлею, співробітники міліції сховали їх у безпечне місце.

У Дебальцевому від обстрілів постраждала будівля МВС, фото з сайту міністерства

До чергової частини подзвонив городянин, якому стало зле. У "швидку" він додзвонитися не зміг. Правоохоронці поспішили на допомогу і доставили хворого до лікарні.

Через обстріли Дебальцевого зупинено особливо дістається селищу Миронівка, де є один постраждалий. Чоловік з пораненнями доставили в лікарню.

Крім того, снаряд потрапив до Миронівської теплоелектростанції, вона зупинена, електрики немає ані в селищі, ані в м. Дебальцеве.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування