Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні запроваджують посилений режим патрулювання

П'ятниця, 23 січня 2015, 11:16

В Україні вводиться посилений режим патрулювання у зв'язку з терористичною загрозою.

Про це під час селекторної наради повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Інтерфакс-Україна.

На селекторній нараді з головами обласних державних адміністрацій під головуванням прем'єр-міністра він зазначив, що вже прийнято рішення про особливо посилений режим патрулювання в Харкові і моніторинг ситуації.

За його словами, такі операції плануються в інших містах, зокрема, Запоріжжі, Одесі та безпосередньо на території Донецької та Луганської областей.

"По всій країні ми для запобігання терористичній загрозі зможемо вивести ці патрулі. Особливий порядок повинен бути у Донецькій і Луганській областях. Так, перш за все, ці патрулі повинні реагувати не тільки на терористичну загрозу, там будуть діяти у нас антитерористичні групи Національної гвардії", - підкреслив міністр.

"Враховуючи особливість ситуації, враховуючи високий ризик терористичної загрози в рамках агресії, яку ми маємо з боку Росії, ми повинні перевести режим операції спостереження і ретельного документування в режим превентивного удару", - додав Аваков.

Як повідомлялося, секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що пропускний режим в зоні проведення антитерористичної операції буде лише посилюватися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування