Прес-центр АТО: Найбільш напружена ситауація - на Дебальцівському напрямку

Понеділок, 26 січня 2015, 18:56

У понеділок найбільш напруженою була ситауація на Дебальцевському напрямку.

Про це повідомила прес-служба центру АТО.

Згідно з інформацією, російсько-терористичні війська продовжують масовані обстріли позицій сил АТО, українська артилерія веде контрбатарейну боротьбу.

В районі н.п. Санжарівка бойовики тричі вдавались до штурму за підтримки артилерії та танків.

"У результаті боїв противник відкинутий назад, наші військовослужбовці залишаються на своїх позиціях. Під обстріли ворожої артилерії також потрапили населені пункти Луганське, Міус, Нікішине, Троїцьке", - сказано в повідомленні.

У прес-центрі зазначили, що поблизу Донецького аеропорту не припиняються обстріли з мінометів та артилерії населених пунктів Авдіївка, Піски, Гранітне.

"Основний вогонь бойовики зосереджували по позиціях Збройних Сил в районі Мар’їнки. Наші військові утримують свої позиції, одночасно завдаючи артилерійських ударів по вогневих засобах противника", - повідомляється в заяві.

"На Луганщині артилерія та реактивні системи залпового вогню противника продовжують обстріли українських опорних пунктів в районі Станиці Луганської, Щастя, Кримського, Новотошківки. Підрозділи Збройних Сил проводять виявлення позицій вогневих засобів противника та їх нейтралізації", - зазначили в прес-центрі АТО.

"На Маріупольському напрямку спостерігається відносне затишшя. Протягом дня бойовики з мінометів тричі відкривали вогонь по наших позиціях в районі Чермалика та один раз у напрямку Миколаївки. Щоразу наша артилерія вела вогонь у відповідь", - сказано в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News