Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики понад 10 разів обстріляли Попасну - двоє загиблих

Середа, 28 січня 2015, 11:11

За минулу добу Попасна пережила більше десяти обстрілів із "Градів", артилерії та мінометів. Загинули дві літні жінки.

Про це повідомляє сайт губернатора Луганщини Геннадія Москаля. 

За його даними, стріляли з Пермомайська, окупованого так званими казаками. 

О 23-й годині бойовики обстріляли вагоноремонтний завод, пошкодивши лінії газопроводу та електропостачання. Завод фактично став, проводити роботи тут неможливо. 

У вівторок в обід внаслідок обстрілу з "Градів" загинули дві місцеві жительки – 75-річна жінка (снаряд влучив у будинок на вул.Павлова) та 70-річна жінка (влучення снаряду на вул.Мендєлєєва).

Ще троє осіб отримали осколкові поранення. Останній обстріл Попасної відбувся у середу близько 6-ї ранку.

"Зараз у місті відносно тихо. На багатьох вулицях немає світла й газу, ремонтники намагаються усунути пошкодження й відновити системи життєзабезпечення", - заявив Москаль.

Під інтенсивним вогнем бойовиків із Веселої Гори опинилося також міста Щастя.

У вывторок увечері із систем "Град" було цілеспрямовано обстріляно теплоелектростанцію, зупинено один енергоблок. До 22-ї години подачу електроенергії на контрольовану Україною територію Луганської області відновили.

У середу зранку в Щасті тихо, триває відновлення пошкодженої дві доби тому системи центрального опалення. Якщо протягом дня не буде обстрілів, до вечора більша частина міста буде з теплом.

В населених пунктах вздовж автодороги Бахмутка (Новотошківка Попаснянського району, Кримське Новоайдарського району, а також Станиця Луганська) інтенсивність обстрілів значно знизилася.

"Ймовірна причина вогневого затишшя – густий туман. Тривають активні бойові дії на адміністративній межі між Луганською та Донецькою областями поблизу Дебальцева. Інтенсивних обстрілів зазнають Чорнухине та Троїцьке Попаснянського району", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування