У Вуглегірську досі триває бій. Інформацію обмежили

П'ятниця, 30 січня 2015, 17:09

У Вуглегірську станом на 17 годину триває бій, інформація про знищення блокпостів на трасі між Артемівськом та Дебальцеве не відповідає дійсності.

Про це повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру Володимир Польовий.

"У Вуглегірську триває бій. Російсько-терористичні війська постійно атакують і обстрілюють опорні пункти та блокпости сил АТО. Для припинення ведення вогню ворожої артилерії збройні сили ведуть контр-батарейну боротьбу. Сили бойовиків постійно маневрують, що ускладнює їхнє знешкодження", - зазначив він.

"Дебальцево перебуває під контролем ЗСУ але регулярно обстрілюється бойовиками", - сказав Польовий.

З'явилося відео боїв за Вуглегірськ

Крім того, Польовий повідомив, що інформація про знищення двох блокпостів в районі Луганського, що перебуває між Дебальцево і Артемівськом,  і загибелі великої кількості військовослужбовців, не відповідає дійсності і не підтверджується.

"Командування просить з розумінням поставитися до подачі  інформації про ситуацію в районі Вуглегірська. Це було зроблено для того, щоб не наражати на небезпеку воїнів", - пояснив він.

У той же час депутат Семен Семенченко, який перебуває в районі Дебальцево, повідомляє, що "всередині Вуглегірська терористи, ними оточені декілька українських опорних пунктів, по яких працюють танки. Ініціативи від командування немає".

"Протягом дня почистили Дебальцеве, самі встановили зв'язок з хлопцями батальйону "Світязь", що перебувають на одному з оточених пунктів", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування