Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко чекає від Ради компромісу по Антикорупційному бюро

Вівторок, 10 лютого 2015, 14:37

Президент Петро Порошенко закликає Верховну Раду знайти компроміс, аби ухвалити у другому читанні законопроект про Антикорупційне бюро.

Про це він сказав у парламенті 10 лютого.

"Я сподіваюся, що Верховна Рада знайде в собі сили знайти компроміс при підготовці до другого читання закону про Антикорупційне бюро. Я маю великі підозри, що в тому вигляді, в якому він є зараз, ми просто не даємо можливості започаткувати роботу цього органа і запустити цей закон", - заявив Порошенко.

"Народ не вибачить нам чергового затягування – як щодо судової системи, так і щодо Антикорупційного бюро", - наголосив він.

Порошенко упевнений, що "ефективна робота і коаліції, і всього парламенту дасть можливість знайти цей компроміс, бо сьогодні останній день подання заявок на кандидатуру в конкурсну комісію, яка формує Антикорупційне бюро".

"Як я вам і обіцяв, жодного втручання ні президента, ні Адміністрації (президента), нікого в роботу корпусної комісії немає. І ми зробимо все можливе, щоб продемонструвати ефективність підходу залучення громадськості до формування кадрової позиції", - запевнив президент.

"Я дуже сподіваюся, що ця робота буде ефективною. І з великим нетерпінням очікую прізвищ кількох людей, яких буде номіновано на цю надзвичайну важливу і відповідальну посаду", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що у руках депутатів можливість зробити робою Антикорупційного бюро ефективнішою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування