Бойовики обстріляли Щастя, влучивши на територію лікарні

Середа, 11 лютого 2015, 10:30

У середу після 2-ї години ночі терористи з мінометів обстріляли місто Щастя на Луганщині. Кілька мін вибухнули на території міської лікарні.

Про це повідомляє прес-служба губерантора Луганської області Геннадій Москаль.

За його даними, унаслідок обстрілу згорів автомобіль "швидкої допомоги", пошкоджено дах одного з корпусів, побиті фасади й двері на кількох інших. Поранених і загиблих внаслідок обстрілу немає.

Крім того, кількох потужних обстрілів із артилерії зазнало селище Новотошківка Попаснянського району, що поблизу 29-го блокпосту на Бахмутці.

Пошкоджено кілька будинків, згоріли гаражі. Осколкові поранення голови й тулубу отримала місцева 70-річна жінка, яку госпіталізували в лікарню Лисичанська. В селищі, яке зазнає постійних обстрілів, залишилося близько трьохсот чоловік. У вівторок у Новотошківку працівники "Укрпошти" у військовому супроводі привезли пенсію.

Під обстріли з різного виду зброї потрапили також населені пункти Гірське, Золоте, Нижнє та Світличне (Золоте востаннє обстріляли сьогодні о 4.30 ранку). Реактивні снаряди від "Градів" та мінометні міни вибухали на околицях, інформації про значні руйнування чи постраждалих мирних мешканців немає. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News