У прес-центрі АТО спростували заяви Путіна про оточення військових

Четвер, 12 лютого 2015, 12:30

В прес-центрі АТО категорично спростовують ствердження російського президента Володимира Путіна про нібито оточення сил АТО під Дебальцевим.

Про це "Українській правді" повідомив речник АТО Олександр Мотузяник.

"Факт оточення ми заперечуємо. Це та інформація, яка не відповідає дійсності. Наразі населений пункт Дебальцеве контролюється силами АТО", - наголосив він.

"Терористи не припиняють спроб атакувати наші позиції. Практично цілодобово обстрілюють як саме Дебальцеве, так і навколишні села та позиції сил АТО", – зазначив він.

"Однак військовослужбовці і інші сили, які виконують бойові завдання в районі Дебальцевого міцно тримають позиції і готові дати відсіч ворогу і не відступати", - заявив Мотузяник.

Водночас, за його словами, точаться дуже запеклі бої навколо населеного пункту Логвиново.

"Це  один з населених пунктів, який перебуває на автошляху між Дебальцевим та Артемівськом. Це одна з найгарячіших точок в районі Дебальцевого, там терористи не припиняють спроб взяти під контроль цю ділянку автошляху", - розповів він.

Клікніть для збільшення 

"Однак наразі автотраса Дебальцеве-Артемівськ перебуває в зоні вогневого ураження сил і засобів АТО, траса контролюється нами, хоча терористи не припиняють спроб її контролювати, діють їхні ДРГ. Сили АТО їх виявляють, нейтралізують, знищують. Наразі траса під нашим контролем, ситуація напружена", - наголосив Мотузяник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...