Парубій: Наступного тижня Рада може зібратися позачергово

Субота, 14 лютого 2015, 18:33

Верховна Рада України може зібратися на позачергову сесію наступного тижня.

Про це Hromadske TV повідомив перший віце-спікер ВР Андрій Парубій. 

"Це може стосуватися як доповнень до бюджетного процесу. І якщо буде загострення ситуації, звичайно ми будемо реагувати – дивитися яка ситуація і приймати рішення. Але є висока можливість проведення позачергової сесії ради наступного тижня", – сказав він.

Коментуючи можливість введення воєнного стану в Україні, віце-спікер зазначив,  що керівництво держави має бути готовим до такого рішення.

"Введення воєнного стану може бути неминучим. Керівництво країни має готуватися до найбільш критичного сценарію і повинна бути повна готовність до введення воєнного стану", – наголосив Парубій.

Як відомо, 14 лютого  президент Петро Порошенко заявив, що якщо в Україні не буде встановлено миру, то в усій країні буде введено воєнний стан.

Також Порошенко зазначив, що у разі, якщо не буде миру, він негайно внесе до Верховної Ради зміни до законодавства, які дадуть змогу ще сильніше й ефективніше мобілізуватися і об'єднатися для оборони держави.

Окрім того 14 лютого Кабмін ухвалив зміни до Бюджету-2015. За словами Арсенія Яценюка, 16 лютого проект про зміни до закону про бюджет буде внесено на розгляд Верховної Ради, а розгляд у сесійній залі може відбутися до кінця лютого, ймовірно - 25 числа. 

Hromadske TV

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News