Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У мережі з'явилося відео, як артилерія РФ "спостерігає" за "режимом тиші"

Неділя, 15 лютого 2015, 22:22

У мережі з'явилося відео, як російська артилерія на Донбасі  "спостерігає за виконанням чи невиконанням режиму припинення вогню". 

Так, у відео, яке оприлюднено  у YouTube, показано позиції артилерійської батареї, яка, за словами автора відео, розташована під Вуглегірськом.

"Поки що усе в порядку. Режим "тиші" зберігається. Хоча періодично українські сили вдаються до спроб вийти з "котла" (Дебальцевського), по них "відпрацьовує" артилерія. Але як відомо, "котла" не існує - за версією офіційного Києва, тому артилерія працює не по тих, хто виходить з "котла", а по полігону - тренується, і з юридичної точки зору це не є порушенням режиму, по українській стороні жодного снаряду не летить", - заявляє автор відео. 

Як відомо, у штабі АТО заявили, що у першу добу після оголошення режиму повного припинення вогню  незаконні збройні формування понад 60 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

Найбільша інтенсивність обстрілів спостерігається на Дебальцівському напрямку. З оперативних джерел відомо, що бойовики планують захопити Дебальцеве з  боку населених пунктів Горлівка та Вуглегірськ. 

"Бойовики отримали завдання спровокувати українських військових та зірвати мирні домовленості. Для цього злочинці застосовують фактично усі види зброї", - заявляють у штабі. 

Джерело відео - Saponkov

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування