Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФМС РФ відмовляється розголошувати дані про громадянство Януковича

Понеділок, 16 лютого 2015, 15:47

У Федеральній міграційній службі РФ відмовилися коментувати інформацію про те, чи звертався український екс-президент Віктор Янукович за притулком або громадянством Росії.

Про це випливає з відповіді начальника управління ФМС з питань громадянства Валентини Казакової на відповідне запитання журналістів, передає Интерфакс.

"Що стосується спискового складу, то давайте ми з вами звернемося до 152-го федеральнго закону про персональні дані, який свідчить, що передача будь-якої інформації про будь-який статус будь-якої особи відноситься до цього закону, і без згоди на передачу цих даних будь-кого ми не маємо права це обговорювати", - сказала вона.

За словами Казакової, в минулому році в Росії близько 150 тисяч чоловік звернулися за отриманням громадянства. З них громадян України - близько 70 тисяч.

Як відомо, Генеральний прокурор Росії Юрій Чайка заявив, що відповідь на український запит про арешт і видачу екс-президента Віктора Януковича і його сподвижників буде надано в установленому порядку, і вона буде негативною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування