Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Армія РФ озброюється: обіцяють близько тисячі літаків, кораблів і ЗРК

Середа, 18 лютого 2015, 09:34

Близько тисячі одиниць сучасного озброєння і військової техніки надійде в Західний військовий округ Росії.

Про це повідомив командувач військами ВВО РФ генерал-полковник Сергій Суровикин на засіданні Військової ради округу, передає ТАСС.

"У 2015 році очікується надходження у війська округу близько тисячі одиниць сучасного та модернізованого озброєння та військової техніки, зокрема багатоцільових винищувачів Су-35С і Су-30С, надводних кораблів і катерів, зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С", безпілотних літальних апаратів", - уточнив він.

За словами командувача, в минулому році по держоборонзамовленням в округ було поставлено понад 500 одиниць сучасної бойової техніки, у тому числі берегові ракетні комплекси "Бал", зенітно-ракетні комплекси "Тор-М2У", реактивні системи залпового вогню "Торнадо-Г". Були повністю переоснащені 12 підрозділів.

Також ТАСС, посилаючись на джерело в Міноборони РФ, повідомляє, що до кінця 2015 року для ВМФ Росії створять Єдиний навчальний центр підготовки військових рятувальників та водолазних спеціалістів в Севастополі,

"Протягом року навчальний центр підготовки військових рятувальників та водолазних спеціалістів з міста Ломоносов Ленінградської області буде передислокований в Севастополь. Мета передислокації - створення у Севастополі до кінця цього року на базі однотипної структури Чорноморського флоту Єдиного центру підготовки рятувальників і водолазів для всього ВМФ", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, рішення з цього питання прийнято керівництвом військового відомства в рамках заходів з оптимізації підготовки молодших спеціалістів у Збройних силах РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування