Тимчук: Бойовики вирішили більше не сортувати загиблих російських найманців

Четвер, 19 лютого 2015, 07:55

Командування бойовиків формування "ДНР" наказало пересилати всіх загиблих російських найманців в Ростов-на-Дону.

Про це повідомив депутат і керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Командування "військ ДНР" видало "суворий наказ" про переправлення трупів загиблих російських громадян безпосередньо в Ростов-на-Дону (РФ), без попереднього оформлення документів про смерть і сортування в місцевих моргах", - повідомив він.

За його словами, "класифікацією" трупів знищених терористів і встановленням їхньої приналежності (місцеві бойовики або громадяни РФ) займаються на території, підконтрольній "ДНР" і "ЛНР", російські фахівці.

Доставкою трупів в Росію займається якась російська "комерційна структура", однак Тимчук стверджує, що це спецпідрозділ ФСБ РФ.

Крім того, Тимчук повідомляє про те, що "Поліція ДНР" затримала групу громадян окупованої Росією грузинської території - Південної Осетії.

Серед них:

1. Чочиєв Сармат Борисович (за попередніми даними - син глави "адміністрації президента Республіки Південна Осетія" Чочиєва Б.Є.);

2. Габараєв Азамат Казимирович;

3 Карсанов Яків Іванович;

4. Джиоєва Алан Хасайберговіч;

5. Козонов Дмитро Феліксович.

Вони брали участь у бойових діях на території України на стороні бандформувань так званої "ДНР". Причина затримання - непокора вказівкам керівництва "ДНР". Орієнтовне місцезнаходження затриманих терористів з ПО - одна з баз бойовиків у Донецьку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування