У Москві пройшов "Антимайдан", на який звозили бюджетників

Субота, 21 лютого 2015, 14:46

У Росії в центрі Москви відбулася перша акція "Антимайдан", присвячена річниці протестів у Києві.

Про це повідомляє канал Дождь.

Акція являла собою ходу та подальший мітинг-концерт на Площі Революції. Основним гаслом акції був - "Рік майдану. Не забудемо, не пробачимо! ".

На Площі Революції для проведення заходу була споруджена сцена.

Ведучими акції були співачка Віка Циганова, яка раніше написала гімн так званого утворення "Новоросія" і письменник Микола Стариков.

Всі фото с Facebook Рустема Адагамова 
 
 

Циганова заспівала кінцеву пісню, а Стариков назвав події на Майдані в Києві "фестивалем смерті для молоді та студентів".

На сцені також виступили Олександр Залдостанов, відомий як байкер Хірург, який відомий пропутінськими поглядами. Він закликав присутніх об'єднатися навколо президента Росії Володимира Путіна. Серед виступаючих був також представник "Уралвагонзавода"

 
 

За повідомленнями поліції, в ході взяли участь близько 35 тисяч людей. Самі організатори, кажучи про кількість присутніх на акції, назвали цифру 50 тисяч осіб, повідомляє ТАСС.

Раніше РБК повідомляло, що для створення масовості на мітингу планувалося використання ресурсу обласних адміністрацій, "Єдиної Росії", і вчительських профспілок.

Віце-губернатор, який курирує внутрішню політику в одному з регіонів Центрального федерального округу, розповів, що їм було передано прохання з адміністрації президента забезпечити приїзд учасників.

Один із співробітників повпредства в ЦФО розповів РБК, що його колегам також передали прохання прийти на мітинг і принести плакати, що викривають Майдан. Попросили взяти участь у мітингу і працівників апарату представництв регіонів, розповіли РБК в одному з них.

 

З Брянській області в Москву вирушили на автобусах близько 200 осіб, розповів РБК керівник обласного відділення "Бойового братерства" Олександр Самоходкін. За його словами, транспорт для них замовив місцевий бізнесмен, чиє ім'я він відмовився розкривати.

Запрошення прийти на акцію прийшло і московським вчителям. У листі від профспілки працівників освіти і науки Москви (є в розпорядженні редакції) говориться, що від шкіл запрошуються по шість людей, а списки з їхніми іменами просять надіслати на поштову адресу профспілки.

 
 

Схожа акція пройшла і в окупованому Росією Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування