Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія знову підкинула бойовикам озброєння – Лисенко

Неділя, 22 лютого 2015, 15:38

З території Росії 21 лютого в Донецьку область прибув ешелон з 60 одиницями бронетехніки.

Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенку на брифінгу у неділю.

"Всупереч мінським домовленостям Росія продовжує озброювати бойовиків на Донбасі. За даними розвідки, 21 лютого з території РФ на залізничну станцію Амвросіївка Донецької області прибув військовий ешелон з 60 одиницями бронетехніки, серед яких танки та бойові броньовані машини. Згодом сформовані колони військової техніки висунулися у напрямку населених пунктів Новоіванівка, Кумачове, Тельманове", - заявив він.

Також, за словами речника АТО, через пп.. "Ізварине" у напрямку Краснодон-Луганськ було помічене пересування 2 колон військової техніки Збройних сил РФ загальною кількістю 47 вантажних автомобілів з боєприпасами, майном та однією бойовою машини піхоти.

Також, відповідно до інформації, з території Росії у напрямку міста Новоазовськ зафіксовано пересування колони військової техніки РФ у складі 50 вантажних автомобілів з боєприпасами та майном.

"Вчора на тимчасово неконтрольованій території зафіксовано колони військової техніки незаконних збройних формувань. Зокрема, з міста Макіївка у напрямку міста Донецьк виїхали 9 вантажних автомобілів з майном, боєприпасами та особовим складом, 4 паливозаправники. З міста Донецьк у напрямку Маріуполя - 10 вантажних автомобілів з артилерійськими установками", - повідомив Лисенко.

За його словами, на окремих напрямках спостерігається відведення та ротація бойовиками своїх підрозділів і важкого озброєння за межі України.

"Встановлено, що 21 лютого через "Ізварине" на територію РФ виведено 6 бойових броньованих машин та 11 вантажівок з особовим складом та майном ЗС РФ", - зазначив речник АТО.

"Противник веде повітряну розвідку з використання БПЛА. Протягом останної доби зафіксовано політ 14 беспілотників на Маріупольському, Донецькому та Луганському напрямках", - додав він.

Окрім того, за словами Лисенка, бойовики відмовилися від української гуманітарної допомоги для мешканців Дебальцевого.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування