Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін не може дозволити собі бути російським націоналістом - експерт

Вівторок, 24 лютого 2015, 14:23

Президент Росії Володимир Путін змушений розчарувати більшу частину своїх прихильників, оскільки не може собі дозволити бути російським націоналістом

Таку думку в інтерв'ю "Українській правді" висловила кремленологи, експерт з російської правлячої еліти старший науковий співробітник інституту Брукінгса Лілія Шевцова.

"У відданих прихильників російської ідеї дійсно є маса приводів для невдоволення Путіним. Путін, дійсно, в їх очах повинен бути зараз зрадником. І не тому, що він зраджує ідею "ЛНР" і "ДНР" і ідею розширення "руского міра". Можливо, зараз вони починають розуміти сутність Путіна і його влади".

"Путін - не російський націоналіст. Путін - імперіаліст, традиційний російський самодержавний лідер, який розуміє, що збереження Росії в даному географічному форматі не дозволяє йому бути російським націоналістом", - зазначає Шевцова.

"Бо російський націоналізм - це розпад, це означає "досить годувати Кавказ", російський націоналіст вимагає звільнитися від Кавказу, башкирів і татар і створити, нарешті, російську національну державу. Але це - кінець Російської Федерації, чого Путін допустити не може", - сказала експерт.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування