Вночі стріляли по Пісках і біля шахти Дутовка. За добу – 7 обстрілів

Четвер, 26 лютого 2015, 08:37

Вночі бойовики стріляли лише на донецькому напрямку, зокрема Піски обстріляли зі стрілецької зброї та сили АТО поблизу шахти Бутовка.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 26 лютого.

"Цієї ночі в зоні АТО було неспокійно лише на Донецькому напрямку. Тут з 22 до 23 години ночі поблизу шахта Бутовка терористи безуспішно атакували позиції українських воїнів", - повідомили речники штабу.

"А з 23:45 майже годину ворог обстрілював населений пункт Піски із стрілецької зброї", - повідомним Анатолій Стельмах.

Більше порушень режиму припинення вогню вночі не зафіксовано. Без обстрілів ніч минула на Маріупольському, Луганському та Дебальцівському напрямках.

А за добу бандити 7 разів обстріляли позиції сил АТО і мирні населені пункти із стрілецької зброї, двічі з танків і один раз з мінометів. Також зафіксовано два бойових зіткнення, під час яких штурмові дії противника було відбито.

Крім того, протягом 25 лютого ворог 7 разів застосовував безпілотники для проведення розвідувальних дій у районі Маріуполя і один раз біля Старого Айдару, що на Луганщині.

"Незважаючи на провокації незаконних збройних формувань, українські воїни продовжують мужньо утримувати позиції, дотримуються положень режиму припинення вогню та застосовують зброю лише у відповідь", - заявляє прес-центр АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування