Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Загроза наступальних дій бойовиків зберігається - штаб АТО

П'ятниця, 27 лютого 2015, 12:27

Загроза наступальних дій російсько-терористичних військ зберігається в напрямку Маріуполя, Лисичанська, Щастя і Станиці Луганської.

Про це на традиційному брифінгу в п'ятницю розповів речник АТО полковник Андрій Лисенко.

"Залишається загроза наступальних дій у напрямку Станиці Луганської, Щастя, Лисичанська та Маріуполя", - сказав Лисенко.

За його словами, на території Донецької та Луганської областей спостерігається зниження інтенсивності обстрілів бойовиками, але йде перегрупування сил та розвідувальні дії уздовж усієї лінії зіткнення.

 Ситуація станом на 27 лютого. Клікніть для збільшення

"Бойовики відводять свою важку техніку лише частково і на відстань, яка може бути подолана за 30 хвилин", - зазначив речник АТО.

Лисенко зазначив, що бойовики почали відводити техніку від Дебальцевого. Озброєння і жива сила передислоковуються в район Мар'їнки, Пісок та Широкого. А з міста Брянка пройшла колона, що налічувала близько 100 одиниць техніки.

"Також колона реактивних систем залпового вогню "Град" та іншої важкої техніки, загальною кількістю до 50 одиниць пройшла з міста Донецька у бік Маріуполя", - сказав речник АТО.

Через залізничну станцію Іловайськ продовжують прибувати потяги з території Російської Федерації з військовою технікою, боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування