Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко каже, що зараз міняти Ярему "нерозумно"

Понеділок, 9 лютого 2015, 14:04

Голова фракції партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко вважає нерозумним зараз змінювати генерального прокурора.

Таку думку він висловив, коментуючи інформацію про те, що генпрокурор Ярема нібито написав заяву про свою відставку, повідомляє прес-служба БПП.

"Навіть коли правоохоронні органи діяли "по бєзпрєдєлу" за часів Януковича, лише через 11 місяців Луценка змогли посадити. Коли так само діяли правоохоронні органи, тільки через 14 місяців вони змогли посадити Тимошенко. А скільки працює Ярема? Тільки сім місяців", – наголосив Луценко.

На переконання голови фракції, за час перебування Яреми на посаді генпрокурора "він продемонстрував поступальний рух і Генпрокуратура вийшла на фінальну частину розкриття резонансних злочинів".

"Якщо ми не зацікавлені в тому, щоби через кожні півроку мінялися слідчі і починали все з початку, ми повинні дати можливість пропрацювати Генпрокурору принаймні стільки, скільки передбачив законодавець", – сказав Луценко.

Він також зазначив: якщо певні особи піднімають питання про те, що Генпрокуратура нічого не робить по боротьбі зі злочинністю, то потрібно також ставити питання перед МВС, СБУ, податковою міліцією.

Як відомо, в понеділок з'явилася інформація, що Ярема подав президенту заяву про відставку з посади генерального прокурора.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування