ФСБ перекине з Криму на Донбас колишніх СБУшників - Тимчук

Середа, 11 березня 2015, 07:49

Із Криму на Донбас збираються відправити колишніх співробітників СБУ, які перейшли на службу Російської Федерації.

Про це повідомляє депутат Верховної Ради Дмитро Тимчук із посиланням на оперативні дані групи "Інформаційний спротив".

"ФСБ у Криму проводить активну роботу з підготовки перекидання на окуповану територію Донбасу зрадників із кримських структур Служби безпеки України, які перейшли на службу у ФСБ РФ навесні минулого року (в основній масі – з підписанням контракту з російською спецслужбою на 3 роки)", - пише він у Facebook.

Зокрема, за даними ІС, зрадникам із СБУ в "добровільно-примусовому порядку" запропоновано виїхати на територію Ростовської області (РФ) для проходження курсу підготовки й наступного відправлення на Донбас для служби у складі так званих спецслужб "ДНР" і "ЛНР".

"У ФСБ обіцяють, що, діючи у складі терористичних організацій, дані співробітники залишаться у штаті ФСБ РФ", - зазначає Тимчук.

"Безпосередньо роботу з вербування "кадрів" для терористичних організацій курує помічник начальника управління ФСБ РФ по Криму й м. Севастополю А.Ю. Максименко", - додає він.

За даними групи ІС, куратором створення "органів держбезпеки" т.зв. "ДНР" і "ЛНР" від ФСБ призначено ще одного зрадника – колишнього начальника УСБУ в Севастополі П.А.Зиму. За даними групи, Максименко – близький друг Зими.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...