Пєсков: У Путіна дуже насичений графік

Четвер, 12 березня 2015, 11:01

У президента РФ Володимира Путіна дуже насичений графік, у нього багато зустрічей, але не всі вони публічні.

Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков радіостанції "Эхо Москвы".

"Та обставина, що президент не з'являвся на публіці з кінця минулого тижня, пов'язана з його насиченим робочим графіком і закритими зустрічами", - сказав він.

"У нього зустрічі йдуть постійно, але не всі зустрічі публічні. Порядок денний зараз дуже напружений, пов'язаний і з кризовими явищами, і так далі. Зараз іде постійна комунікація і з урядом, і з держкомпаніями, і з банківським середовищем. Звісно, на це йде дуже багато часу", - заявив Пєсков.

Так він відповістив на запитання про те, які найближчі заходи заплановано в глави держави й коли його можна буде побачити хоча б по телевізору.

Із приводу здоров'я президента, додав Пєсков, не потрібно хвилюватися: "Усе в порядку".

"Володимир Путін абсолютно здоровий", - запевнив прес-секретар президента РФ.

Таким чином він спростував чутки про проблеми зі здоров'ям Путіна й зауваження про те, що президент РФ уже тиждень не з'являвся на публіці.

Останній публічний захід за участю Путіна відбувся 5 березня.

Чутки ж поточилися після того, як агентство Рейтер із посиланням на джерело в уряді Казахстану повідомило про те, що через Путіна відкладено саміт в Астані.

Поява президента очікувалася 12 березня на колегії ФСБ. Але спершу РБК із посиланням на свої джерела повідомило, що Путін туди не прийде, а в інтерв'ю "Эхо Москвы" Пєсков заявив, що президент туди й не збирався.

На 17 березня запланована участь президента РФ у засіданні оргкомітету "Перемога".

"Інтерфакс", "Эхо Москвы"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...