Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський канал завчасно видав заготовку про появу Путіна на людях

П'ятниця, 13 березня 2015, 17:42

Телеканал "Росія 24" повідомив у прямому ефірі про те, що президент Володимир Путін зустрівся з колегою з Киргизії Алмазбеком Атамбаєвим, хоча зустріч намічена на понеділок, 16 березня.

Про це повідомляє "Російська служба Бі-Бі-Сі".

Ведуча новин сказала не тільки про те, що Путін "зустрівся" з Атамбаєвим з посиланням на прес-службу Кремля, але і про те, що на зустрічі обговорювалися питання російсько-киргизької співпраці в ряді областей.

Як повідомив виданню представник телеканалу, сталася помилка.

За даними Бі-Бі-Сі, в такому вигляді новина виходила в ефір як мінімум двічі – у випусках від 13:00 і 14:00 за московським часом.

Путін близько тижня не з'являвся на публіці і скасував візит в Казахстан, а також підписання договору з Південною Осетією, що викликало запитання про його самопочуття.

В п'ятницю на сайті Кремля були опубліковані фотографії із зустрічі Путіна і голови Верховного суду В'ячеслава Лебедєва в Ново-Огарьово. Кадри із зустрічі були показані і державними телеканалами.

Крім того, в п'ятницю швейцарські ЗМІ розповіли про те, що ймовірна коханка Путіна Аліна Кабаєва нібито народила від нього доньку в Швейцарії. Це стало ще однією з версій відсутності Путіна на публіці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування