Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ПР обурилися, що ГПУ розшукує "регіонала" у комі

Субота, 14 березня 2015, 18:17

Володимир Демидко, оголошений у розшук Генпрокуратурою, після перенесеного обширного інсульту не вийшов з коми і перебуває на лікуванні.

Про це заявили в Партії регіонів.

"У розшук оголошений колишній нардеп Володимир Демидко, який тривалий час перебуває на лікуванні у Феофанії після перенесеного обширного інсульту. Наразі стан Демидка характеризується як стабільно важкий, він досі не вийшов з коми, і тому навряд чи може ховатися або ж бігти від правосуддя. Через стан здоров'я Демидко не може бути учасником слідчих дій ", - заявили в ПР.

Також в ПР заявили, що Генпрокуратура "займається відвертою" полюванням на відьом "під надуманим приводом, переслідуванням опозиції і відвертої політичною помстою".

"Ми попереджаємо ГПУ про неминучу відповідальність і рекомендує не повторювати політичних помилок 2005 року, ... коли керівництво ГПУ було змушене ховатися за кордоном, а покарання понесли рядові слідчі", - заявили в ПР.

Як відомо, 13 березня в розшук були оголошені екс-нардепи Верховної Ради - Володимир Демидко, Андрій Пінчук, Станіслав Скубашевський, Ярослав Сухий - всі "регіонали" і Олександр Зубчевський (КПУ). Їм інкримінують участь в організації голосування 16 січня 2014 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування