Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп розповів подробиці побиття на Харківщині

Неділя, 15 березня 2015, 20:27

У м.Чугуїв (Харьківська обл.) в ніч на 15 березня напали на нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Богдана Матківського.

Як повідомив нардеп в ефірі "112", у Чугуєві він та нардеп Андрій Антонищак були проїздом, дорогою до м.Ізюм.

За словами Матківського, вони виявили факт передачі "білої речовини (наркотики) з рук у руки".  

"Людина, яка отримала речовину, втекла, а той, хто передавав, був затриманий. Ми представилися, що ми народні депутати… Збіглося багато людей. … Ми намагалися відступати, нас було лиш двоє. Мені було завдано удар в обличчя, розсічена брова", - зазначив Матківський.

"Я і Антонищак були у військовій формі, свого батальйону. Їхали на святкування річниці добровольчого батальйону ім.Кульчицького. Ночували в готелі, почули серед ночі шум – машину лишили на вулиці. Вийшли подивитися, що відбувається ", - додав він.

Також Матківський повідомив, що не знайомий з нападниками.

"Але були камери спостереження, слідство вилучило відеозаписи. Там усе зафіксовано – хто і як бив, як усе відбувалося. Там видно, що в Антонищака була зброя, і він навіть до неї не торкнувся, як і до людей (учасників події)", - зазначив Матківський.

За словами нардепа, затримані нападники перебувають у СІЗО і чекають на впізнання, яке має відбутися найближчим часом.

Як відомо, раніше в МВС заявили, що у Чугуєві (Харківська обл.) двоє місцевих мешканців побилися з 35-річним депутатом Верховної Ради. Повідомлялося, що один із затриманих є помічником народного депутата іншої політичної сили. 

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, дії зловмисників кваліфіковані за ч.2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...