Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов: Путін задокументував свій злочин

Понеділок, 16 березня 2015, 13:43

Знявши пропагандистський фільм про захоплення Криму, президент Росії Володимир Путін сам задокументував свій злочин.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов у своєму коментарі, який поширює прес-служба політика.

"В фільмі російський диктатор хизується військовою операцією із захоплення Криму та ще й вихваляється готовністю використати ядерну зброю", - сказав він, наголосивши, що це наочна демонстрація неадекватності керівництва ядерної держави, "яка становить сьогодні загрозу всьому світу".

За словами секретаря РНБО, "інтерв'ю Путіна стане ще одним документальним підтвердженням злочинів російських військових в міжнародних судах, де військово-політичне керівництво РФ сидітиме на лаві підсудних".

"В той же час, Крим був і буде частиною території України, а його окупація - це питання часу", - підсумував Турчинов.

Як відомо, у неділю в ефірі російського каналу "Росія 1" продемонстрували документальний фільм про анексію Криму Росією  "Крим. Шлях на Батьківщину", в якому Володимир Путін зізнався, як керував анексією півострова.

До зовнішньополітичної служби ЄС надійшов офіційний лист від представника України при Євросоюзі Костянтина Єлісєєва щодо невідкладної реакції Брюсселю на зізнання президента РФ Володимира Путіна про заздалегідь сплановану анексію Криму.

В ЄС відреагували на "кримські зізнання" Путіна, заявивши, що він підтверджує все, що в Європі знали або підозрювали.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк попросив Міністерство юстиції відправити фільм "Крим. Шлях на Батьківщину" в Гаазький трибунал.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування