Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко розчулило те, що росіяни переказують їй гроші

Вівторок, 17 березня 2015, 09:36

Українська льотчиця-депутат Надія Савченко подякувала жителям Росії, які за останній час переказали гроші на її підтримку.

Про це йдеться в листі Савченко, який поширив її адвокат Микола Полозов.

Льотчиця, яку незаконно утримують в московському СІЗО, зізналась, що коли отримала рахунок із бухгалтерії, то пережила "тихий шок".

"Люди з Росії мені перерахували 35630,09 рублів! А я навіть не знаю, кому за це дякувати", - написала Савченко.

"Але ви зрозумійте! Це ж немислимо! Щоб російські люди платили мені за те, що російська влада безчесно і беззаконно тримають мене в російських в'язницях... І скажи після цього, що росіяни погані", - додала вона.

Савченко подякувала за підтримку, але попросила більше грошей не пересилати.

"Я таку суму грошей, в російських в'язницях, за вісім місяців відсидки витратила. Я не хочу сидіти тут ще стільки ж, щоб витратити цю... Ви мені перерахували більше, ніж зараз моя зарплата депутата в Україні", - пожартувала вона.

Савченко розповіла, що хотіла переказати надіслані їй гроші на допомогу маленьким дітям, "яких часто показують по телевізору, але там перекази через СМС, а у в'язниці телефон під забороною".

Після цього листа в Росії почалися спекуляції, що у Савченко нестача грошей, але її адвокат Марк Фейгін закликав не звертати на це уваги, і вірити тільки інформації, яку перевірили і поширили її адвокати.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування