Доній запевняє, що його мати стала сусідкою Авакова і Наливайченка чесно

Вівторок, 17 березня 2015, 10:21

Екс-нардеп Олесь Доній переконує, що його мати чесно купила квартиру в елітному комплексі "Альпійський" у Києві.

Про це він написав у Facebook, передають "Наші гроші".

За словами Донія, його мати Ольга купила квартиру у 2011 році "як неліквід".

"Дуже правильне капіталовкладення – купити неліквідну квартиру на першому поверсі у перспективному, хоч і незаселеному, будинку в 2011 році (тоді – по 5 тисяч гривень за метр квадратний. Це ціни звісно стосувалися лише "неліквіду" з точки зору забудовника-перших поверхів)", - написав екс-депутат.

За його словами, "тепер туди вселяються круті тузи і перці, і квартири автоматично зростають у ціні", на чому його мати розраховує в перспективі ще й заробити.

Доній переконує, що квартира була куплена за гроші від продажу трьохкімнатної квартири у тому ж Солом’янському районі та дачі "в елітних Осокорках (а це все-спадок від діда-полковника артилерії)".

Як відомо, із даних проекту "Гарна хата" стало відомо, що в збудованому екс-регіоналом Іваном Куровським житловому комплексі "Альпійський" квартири, крім матері Донія, купили син глави МВС Арсена Авакова Олександр, дружина глави СБУ Валентина Наливайченка Олена та інші відомі люди.

"Наші гроші" стверджують, що вартість квадратного метра в 5000 гривень у 2011 році відповідала $600, що "було дешевше від ринкових цін у будь-яких новобудовах Києва".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування