Кіхтенко пропонує заборонити гусеничному транспорту їздити по населених пунктах

Вівторок, 17 березня 2015, 10:54

Глава Донецької ОДА Олександр Кіхтенко висловлюється за заборону на рух військової техніки по населених пунктах.

Про це він заявив на нараді у вівторок в Донецькій обалсті.

"Буде прийнятий комплекс заходів, щоб убезпечити мирне населення від таких неприємних подій. Будуть видані обмеження на пересування бойової техніки, будуть встановлені нові маршрути пересування, буде заборонене пересування своїм ходом гусеничної техніки", - сказав Кіхтенко.

У той же час глава донецької міліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що в Костянтинівці працює заступник Генпрокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Сьогодні працюю в Костянтинівці. Спілкуюся з місцевими жителями, представниками трудових колективів міста з питань роботи правоохоронних органів. Обстановка стабільна, ситуація під контролем", - повідомив він.

"Уже зустрівся з керівництвом підрозділів ВСУ, які дислокуються на території міста. Начальнику міськвідділу міліції, підполковнику Володимиру Гончарову поставлені конкретні завдання по наведенню порядку в Костянтинівці, у тому числі організація спільного патрулювання з військовими вулиць міста", - додав Аброськін.

Як відомо,  у понеділок у Костянтинівці сталося ДТП за участю БМД. У результаті аварії загинула 8-річна дівчинка, жінка й маленька дитина були доставлені в лікарню. Після цього в місті виникли безпорядки. Міліція повідомила, що ініціатором був місцевий житель, який під час окупації міста підтримував сепаратистів.

Увечері в понеділок Кіхтенко перервав своє відрядження в Київ і терміново повернувся в Донецьку область.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування