Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія муштрує мотострілкові підрозділи на Сахаліні

Середа, 18 березня 2015, 08:20

Мотострілкове з'єднання Східного військового округу Російської Федерації, дислоковані на о. Сахалін, приведено в найвищий ступінь бойової готовності.

Це зроблено в рамках стратегічного командно-штабного тренування з управління Збройними силами РФ, повідомляє Міністерство оборони Росії.

Мотострілкові, танкові, артилерійські, зенітно-ракетні підрозділи, а також підрозділи забезпечення висунулися в район зосередження.

Надалі підрозділи здійснять марші в зазначені райони, обладнають учбово-бойові позиції й за підтримки армійської авіації приступлять до відпрацьовування практичних завдань із маневреної протидесантної оборони морського узбережжя.

До стратегічного командно-штабного тренування залучено понад 3 тисячі військовослужбовців, близько 1 тисячі одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки.

17 березня в рамках розпочатого планового стратегічного командно-штабного тренування з управління ЗС РФ ряд військових частин і з'єднань Балтійського флоту, Південного військового округу, Повітряно-десантних військ приведено в найвищу міру бойової готовності, вони виконують заходи щодо виходу на сухопутні й морські полігони.

Стратегічне командно-штабне тренування проходить відповідно до плану підготовки ЗС РФ на 2015 рік, повідомляє російське Міноборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування