Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ нарощує сили біля кордонів країн Балтії. За ранок перехоплено 7 літаків

Середа, 18 березня 2015, 08:42

Патрульні літаки Балтійської повітряної поліції 17 березня піднялись на перехоплення семи військових літаків РФ, які ідентифікували над Балтійським морем.

Про це повідомляють Національні збройні сили Латвії у своєму Twitter.

"Винищувачі Балтійської повітряної поліції піднялись на перехоплення військових літаків Росії – чотирьох Су-27, двох Ан-26, одного Ан-12", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, РІА "Новости" з посиланням на прес-службу Західного військового округу по Балтійському флоту повідомляє, що понад 20 бойових кораблів Росії на навчаннях вийшли в Балтійське море.

"У морі кораблі Балтійського флоту об'єдналися в кілька тактичних угруповань і знаходяться в готовності виконати завдання за призначенням - протичовнової і протиповітряної оборони, протимінного забезпечення, а також провести контрольні ракетно-артилерійські стрільби по різним типам мішеней, що імітують морські і повітряні цілі", - йдеться в повідомленні.

У складі угруповань знаходяться корвети проекту 20380, дизель-електричні підводні човни, малі ракетні і протичовнові кораблі, тральщики і ракетні катери, а також різні судна допоміжного флоту.

Раніше повідомлялося, що через вторгнення двох російських бомбардувальників Ту-95 у зону контролю ірландських авіадиспетчерів, управлінню авіації Ірландії довелося внести зміни у рух комерційних літаків.

"Європейська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування