Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учасників масових заворушень у Костянтинівці затримали

Середа, 18 березня 2015, 10:57

Ряд активних учасників заворушень у Костянтинівці, влаштованих після смертельного ДТП за участю української бронетехніки, затримано.

Про це з посиланням на заяву начальника донецької обласної міліції В'ячеслава Аброськіна написала його прес-секретар Ольга Юрасова на своїй сторінці в Facebook.

"Правоохоронці встановили і затримали ряд осіб, які були активними учасниками масових заворушень, здійснювали підпали автотранспорту в місті Костянтинівка 16 березня. Генерал-майор запевнив, що протягом години їм буде обрано запобіжний захід", – повідомила вона.

У свою чергу сам Аброськін на своїй сторінці в Facebook звернувся до жителів Костянтинівки і всієї області з проханням не піддаватися на провокації і не давати себе використовувати російським підбурювачам.

"Всі злочинці, які брали участь у масових заворушеннях встановлені і будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Винуватці ДТП, за рішенням суду, вже знаходяться під вартою. Жоден злочин безкарним не залишиться", – запевнив він.

Як відомо, 16 березня під час пересування колони української бронетехніки по місту один з БМД наїхав на матір з двома дітьми. В результаті 8-річна дитина загинула, мати з немовлям потрапила в лікарню.

За попередніми даними розслідування, водій бронемашини був п'яний.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування