Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іванчук склав список депутатів, які голосували за його відставку

Четвер, 19 березня 2015, 12:02

Депутат від "Народного фронту" Андрій Іванчук відзначив галочками частину депутатів, які голосували за його відкликання з поста керівника комітету з питань економічної політики.

Це видно на фотографіях, які на своїй сторінці у Facebook опублікував фотограф Богдан Бортаков.

"Депутати в перерві займаються різними справами. При цьому багато хто з них не в курсі, що Іванчук вже взяв "на олівець" деяких з них, хто взяв участь у голосуванні за його зміщення з посади голови комітету", – додав Бортаков.

На фотографії зафіксований момент відзначання депутатів з Блоку Петра Порошенка. При цьому видно, що в руках Іванчука декілька аркушів – очевидно, що йому надали повний список парламентарів, які прийняли чи не прийняли участь у голосуванні.

Показово, що Іванчук поставив галочки не біля всіх членів БПП, які підтримали його відкликання, а лиш біля деяких з них. Ось цей список: Володимир Ар'єв, Андрій Вадатурський, Ірина Геращенко, Григорій Заболотний, Леонід Козаченко, Аркадій Корнацький, Віктор Король, Тарас Кутовий, Федір Негой, Андрій Павелко.

Як відомо, у четвер Рада не змогла відкликати Іванчука з посади голови комітету – за це проголосували лише 149 депутатів.

Іванчук є бізнес-партнером олігарха і дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського. Саме від рішення його комітету залежить прийняття невигідного Коломойському урядового законопроекту про зниження кворуму для зібрання акціонерів. У разі прийняття цього документу, Коломойський втратить контроль над "Укрнафтою".

Наразі Іванчук не провів жодного засідання комітету, посилаючись на те, що депутати самі чомусь відмовляються ходити на засідання.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування