Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Понад 60% пенсіонерів Донбасу отримують переоформлену пенсію

Четвер, 19 березня 2015, 13:40

Близько 2/3 пенсіонерів, які проживають на непідконтрольній Україні території в зоні бойових дій на Донбасі, вже отримують пенсію, переоформивши її на підконтрольній Україні території.

Про на прес-конференції в четвер це повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко, передає "Інтерфакс-Україна".

Він нагадав, що всього на непідконтрольною української влади території в Донбасі було зареєстровано близько 1,2 млн пенсіонерів, з них близько 800 тисяч вже отримують пенсію на підконтрольній Україні території.

Міністр також повідомив, що уряд виконує всі свої зобов'язання перед людьми, зареєстрованими на непідконтрольній Україні території, і пенсіонерам виплачується пенсія в повному обсязі за весь період, який вони цю пенсію не отримували.

За словами Розенка, на сьогоднішній день цим пенсіонерам виплачено вже близько 14 мільярдів гривень, зареєстровано в держбюджеті на поточний рік ще 5 млрд грн.

Міністр також зазначив, що пенсіонерам, які переоформили пенсію на непідконтрольній Україні території, немає необхідності знову її переоформляти. У той же час люди, які отримують будь-які види соціальної допомоги, повинні повторно подати документи на її оформлення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...