Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УЗ наполягає, що законно звільнила керівництво Південно-Західної залізниці

П'ятниця, 20 березня 2015, 13:42

"Укрзалізниця" стверджує, що рішення про звільнення керівництва Південно-Західної залізниці було прийнято законно.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

У повідомленні нагадується, що гендиректор "Укрзалізниці" має право призначати та звільняти першого заступника та заступника начальника залізниці і багатьох інших посадовців відповідно до наказу "Укрзалізниці" від 2002 року про номенклатуру посад керівних.

"Як свідчить дата наказу, такий порядок кадрової політики у галузі існує тривалий час і керівництву Південно-Західної залізниці, як і інших залізниць, про це добре відомо", – йдеться у повідомленні.

На ці посади вже призначені досвідчені фахівці, стверджує УЗ і додає, що жодних інших звільнень керівників Південно-Західної залізниці не планується.

Також компанія зазначила, що "звинувачення Південно-Західної залізниці у злочинності наказів "Укрзалізниці" є не лише безпідставними, а й містять провокативний характер для дестабілізації роботи галузі в цілому".

"Заяви та дії відстороненого керівництва Південно-Західної залізниці свідчать про його наміри зберегти свої доходні місця та вийти із під контролю держави. Такі заяви підбурюють колектив підприємства та маніпулюють його настроями", – вважає компанія.

Як повідомлялося, в. о. генерального директора "Укрзалізниці" Максим Бланк 19 березня звільнив керівний склад ПЗЗ.

4 березня уряд відсторонив від виконання обов'язків директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина і попросив правоохоронців порушити проти нього кримінальну справу.

У п'ятницю Південно-Західна залізниця оголосила наказ Бланка злочинним і заявила, що не буде його виконувати.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...