Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: На Луганщині - періодичні перестрілки

Субота, 21 березня 2015, 11:13

Протягом 20 березня на контрольованій Україною території Луганщини зафіксоване зменшення бойової активності, періодичні перестрілки зафіксовані у 3-х точках на околицях Кримського, Троїцького та в Старій Кондрашівці біля Станиці Луганської.

Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"У решті гарячих точок області було спокійно. Ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформації про поранених військовослужбовців немає", - додав він.

Як зазначив Москаль, 21 березня у Кримському та Троїцькому розподіляють гуманітарну допомогу – продуктові набори, засоби гігієни, ковдри і т.і.

Також глава ОДА повідомив, що о 3.30 у Станиці Луганській та прилеглих селах зникло світло.

"Відповідно, припинилося подача центральної води й тепла, не працює більшість торгових точок. Сама Станиця й частина району забезпечується електроенергією по резервній лінії, яка йде з так званої "ЛНР",  куди в свою чергу подається з Росії", - додав він.

"Як пояснили електрики з окупованої території, причина знеструмлення – перевантаження, тому вони вимкнули лінію, що забезпечує світлом Станицю Луганську. Станом на 11 годину електроенергія так і не з’явилася, коли вона буде відновлена, поки не відомо", - зазначив Москаль. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування