Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Петербурзі "зліт націоналістів". Незгодних затримують, будівлю замінували

Неділя, 22 березня 2015, 16:33

У Петербурзі проходить "Російський міжнародний консервативний форум" за участю ультраправих рухів.

Організатором виступає російська національно-консервативна партія "Родіна" - її лідер є членом фракції "Єдиної Росії" у Держдумі.

Як повідомляє сайт організації, головна мета форуму – створення плану дій та загального координаційного комітету націоналістичних сил у Росії та Європі.

Біля готелю, де проходить форум, зібралися близько 40 мітингарів, які виступали проти його проведення. За даними інтернет-газети "Фонтанка.ру", люди стукали в барабани і вигукували антифашистські гасла.

Поліція затримала вісьмох демонстрантів, які виступали проти проведення форуму.

У Петербурзі також проходять так звані "одиночні" пікети проти проведення цього форуму. "Одиночний" пікет – єдина в Росії форма протесту, яка не потребує попереднього дозволу влади.

Разом з тим журналісти у Твіттері повідомили, що  готель Holiday Inn, де проходить захід, заміновано.

"Готель, де проходить зліт євронацрадікалов, "друзів Росії, "замінували" по телефону. Зліт перервано", - зазначив Jüri Maloverjan.

Міжнародний форум зібрав політичні сили Європи, які виступають проти толерантності, свободи міграції, лідерства США на світовій арені.

Як зазначив журналіст Денис Казанський, на форумі "були представники самих епічних евронацистів".

"У даному випадку "нацисти" - не перебільшення. Йдеться саме про представників націонал-соціалістичних партій Німеччини, Греції, Швеції, Італії та інших країн. Деякі з них у своїх країнах підозрюються у вбивствах і тероризмі. Найцікавіше, що антифашисти намагалися організувати акцію протесту проти цього збіговиська, але їх розігнала російська поліція", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування