"Влада" Криму відхрестилася від організації похорону Януковича-молодшого

Вівторок, 24 березня 2015, 10:24

Самопроголошений прем'єр окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявляє, що "влада Криму" не робила жодних дій при організації похорону сина екс-президента Віктора Януковича.

Про це він заявив на прес-конференції в Москві, передає власний кореспондент УНІАН в РФ.

"Ми від ЗМІ тільки дізналися про цю ситуацію вчора-позавчора. В даному випадку кримська влада жодних дій не вживала, до нас ніхто не звертався", - сказав Аксьонов.

При цьому російське агентство ТАСС з посиланням на одного із служителів Свято-Микільської церкви, підтверджує, що Віктор Янукович-молодший був похований в понеділок у Севастополі.

"На відспівуванні була присутня рідня, у тому числі Янукович (екс-президент України), - сказав співрозмовник.

"Жінка, як видно мати, дуже сильно плакала. Був ще маленький хлопчик, швидше за все син, і ще кілька людей", - сказав він.

За словами співрозмовника, тіло загиблого було доставлено в севастопольський храм на Братському меморіальному цвинтарі в ніч з неділі на понеділок.

За православною традицією до ранку тривали похоронні богослужіння. Родичі приїхали в храм вдень 23 березня на відспівування і похорон. "Людей було не багато не мало, але відчувалося, що цю людину дуже люблять", - розповів співрозмовник.

Могила, в якій імовірно похований Янукович-молодший, знаходиться в церковній частині цвинтаря.

ТАСС повідомляє, що на встановленому хресті немає таблички з ім'ям. На вінках, яких на могилі багато, є написи "Від родини Бондар", "Від родини Дьяченко", "Від колег", "Від дружини", "Улюбленому синочку від батьків".

"Під час похорону на цвинтарі було дуже багато охорони, нікого стороннього на цвинтар не пропускали", - розповів співрозмовник ТАСС.

Раніше повідомлялося про можливу загибель на озері Байкал в РФ Віктора Януковича-молодшого, який нібито перебував за кермом машини, провалився під лід і потонув.

Місцеве МНС повідомило про факт аварії, крім того, повідомлялося, що водієм був Віктор Давидов. Давидова - дівоче прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого.

Пізніше нардеп Антон Геращенко, з посиланням на власні джерела,виклав подробиці загибелі Януковича-молодшого.

Офіційних коментарів з повідомленнями ЗМІ про долю Януковича-молодшого не надходило.

У ЗМІ також є багато суперечливої ​​інформації про поховання сина екс-президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування