Військових, що були у вертольоті, який впав, готують до операції

Вівторок, 24 березня 2015, 18:21

Двох військовослужбовців, які постраждали внаслідок аварії вертольота на Київщині у вівторок, готують до операції, стан їхнього здоров'я задовільний.

Про це повідомив в. о. спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"На цю хвилину ми можемо підтвердити загибель однієї людини. Двоє військовослужбовців нині перебувають у головному військовому госпіталі, їх готують до операції. Стан їхній оцінюється як задовільний", - сказав він у вівторок увечері.

За словами в. о. спікера Генштабу ЗСУ, вертоліт, який зазнав аварії, повністю згорів.

Водночас Селезньов не підтвердив інформації, що з'явилася в ЗМІ, про те, що внаслідок події начебто загинули дві людини, а одну госпіталізовано.


Як відомо, між смт Гребінки та с. Вінницькі Стави Васильківського району Київської області у вівторок удень впав військовий вертоліт Мі-24, внаслідок чого загинула одна людина, що перебувала в ньому, ще декілька травмовані. "Лейтенант загинув, а капітан і майор постраждали. Їх госпіталізовано", - розповіли в прес-службі облпрокуратури.

Вертоліт був закріплений за військовою частиною у Львівській області і прямував із Полтави до Житомира для проходження планової технічної перевірки. На місці катастрофи працює комісія, триває розслідування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування