Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики продовжують провокувати військових - прес-центр АТО

Вівторок, 24 березня 2015, 19:45

У зоні АТО російсько-терористичні угруповання продовжують провокативні обстріли українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО. 

"Сьогодні бойовики сконцентрували вогневі удари на Маріупольському напрямку. Зі 120- міліметрових мінометів з 10.35 до 11.20 бойовики били по Широкиному, а з 10.50 до 12.10 по наших позиціях поблизу Старомар’ївки", - йдеться у повідомленні.

"Також, під вогонь з мінометів, гранатометів і протитанкових засобів потрапили українські опорні пункти в районі селищ Новоселівка та Миколаївка", - зазначили у прес-центрі.

Окрім того, згідно з інформацією, на Донецькому напрямку о 5.30 ранку злочинці з танку били по Авдіївці. Тричі зі 120-міліметрових мінометів противник завдавав ударів по Пісках і один раз по Гранітному.

"На Артемівському напрямку біля селища Майорськ о 12.30 бандформування вступили в бій з нашими військовим. Бійці АТО вдалими тактичними діями відтіснили бойовиків від українських позицій", - повідомили в прес-центрі АТО.

"На Луганському напрямку противник двічі зі стрілецької зброї і мінометів обстріляв опорний пункт сил АТО поблизу Сокільників", - зазначається у повідомленні.

Загалом, згідно з інформацією прес-центру АТО, з 5 ранку і до 19 години вечора бандформування 16 разів використовували міномети і гранатомети, 6 разів стрілецьку зброю, один раз вогонь вели з танку.

"Українські військові суворо дотримуються мирних домовленостей і вогонь відкривали лише у відповідь, примушуючи противника припинити обстріли", - наголошується у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...