Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В зону АТО приїхав британський лорд

Четвер, 26 березня 2015, 12:13

Представник британського парламенту від Лейбористської партії лорд Джон Квентін Девіс прибув у зону АТО, де зустрівся з головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександром Кіхтенком.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення адміністрації.

Згідно з повідомленням, Девіс проведе в Донецькій області три дні, "щоб особисто переконатися в російській агресії на Донбасі".

"За підсумками поїздки він повинен доповісти колегам про реальний стан справ, після чого буде прийнято рішення про формат надання допомоги Україні", – йдеться в повідомленні.

"Росія завозить на територію України через відкритий кордон сучасну важку техніку – танки, БМП, артилерійські системи", – розповів у ході зустрічі Кіхтенко.

Він також підкреслив, що кожен день територія Донецької області з російського зброї обстрілюється бойовиками. Так, за минулу добу було зафіксовано 106 обстрілів, за четвер – 36.

"Стріляють по військових об'єктах і населених пунктах. Мета одна – дестабілізувати ситуацію, залякати людей і ще більше зруйнувати інфраструктуру", – додав Кіхтенко.

У прес-службі зазначили, що найближчим часом Девіс планує побувати на лінії зіткнення, щоб особисто переконатися в тому, що бойовики порушують мінські домовленості і продовжують обстрілювати територію області.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування