Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна запевнили, що не дозволять Чечні озброювати мексиканських партизан

Четвер, 26 березня 2015, 12:29

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков запевнив, що погроза спікера чеченського парламенту Дукувахи Абдурахманова постачати зброю "мексиканським партизанам" для відвоювання семи штатів США виконана не буде.

Про це він заявив у відповідь на запитання журналістів, повідомляє "Інтерфакс".

Він зазначив, що ця заява йде врозріз з російським законодавством.

"Такі заяви не можуть бути узгоджені з Москвою. Справа в тому, що суб'єкти РФ не можуть ні постачати за кордон спецмайно, ні торгувати ним. Це просто неможливо за нашим чинним законодавством", – сказав він.

Пєсков додав, що не читав опубліковану на сайті парламенту Чечні заяву Абдурахманова, але зазначив, що про здійснення заявлених у ній намірів мови бути не може.

Як відомо, у середу Абдурахманов, коментуючи прийняту Конгресом США рекомендацію президенту поставити Україні зброю, закликав "схаменутися" і пригрозив озброїти "мексиканських партизан".

"Поставка озброєння Україні буде сприйнята як сигнал до адекватних дій – ми почнемо постачання новітніх озброєнь Мексиці для відновлення спорів про правовий статус анексованих США територій, де зараз знаходяться американські штати Каліфорнія, Нью-Мексико, Арізона, Невада, Юта, Колорадо і частина Вайомінгу", – заявив він.

"Ми залишаємо за собою право проведення в Росії, Мексиці, Америці конференцій з підняттям питання про відокремлення вищеназваних штатів США та постачання туди зброї для партизан", – додав голова парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування