Геращенко їде до Шокіна розбиратися, чому не арештували Бочковського

П'ятниця, 27 березня 2015, 14:01

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що їде до Генпрокурора Віктора Шокіна, аби з'ясувати, чому прокурор відкликав клопотання про арешт екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Щойно на суді щодо міри запобіжного заходу (…) представник Генпрокуратури відмовився від вибору запобіжного заходу колишньому голові ДСНС Бочковському та його заступнику Стоєцькому!" – нагадав Геращенко.

"Нічого собі боротьба з корупцією у виконанні представника Генпрокуратури, який сам позавчора підписав повідомлення про підозру Бочковському і Стоєцькому! Чи цей прокурор отримав вказівку зверху? Якщо зверху, то від кого?" – додав він.

"Від якогось начальника управління Генпрокуратури, заступника Генпрокурора? Або?" – запитав Геращенко.

"Відповідь на це запитання їду шукати до Генерального прокурора Віктора Шокіна.

Буду вимагати від нього реальної боротьби з корупцією, а не покривання корупціонерів", - заявив він.

Только что на суде по мере пресечения для Бочковского и Стоецкого представитель Генеральной прокуратуры отказался от выб...

Posted by Anton Gerashchenko on 27 березня 2015 р.

Як відомо, Бочковського та Стоєцького затримали на засіданні Кабміну 25 березня.

На суді прокурор Андрій Шевченко відкликав клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно затриманого Сергія Бочковського.

Представник прокуратури зазначив, що прохання про відкликання клопотання мотивовано тим, що немає доказів провини Бочковського в інкримінованому йому злочині. І для того, щоб обирати йому запобіжний захід, необхідно ще додатково вивчати документи.

Бочковського мають відпустити з-під варти в суботу, 28 березня, близько 12.00.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування