Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: Майже уся питна вода йде на окуповані території

Неділя, 29 березня 2015, 12:18

Майже 90% питної води, що видобувається обласним водоканалом на контрольованій Україною частині Луганської області, йде в Луганськ та інші населені пункти на окупованій території.

Про це заявив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Хоча процес видобутку, очищення й доставки води дуже трудомісткий і дороговартісний, самозвана республіка не платить за неї й копійки", - підкреслив Москаль.

"Мені багато разів радили повністю перекрити водопостачання на окуповану територію, яка не платить за це ні копійки. Однак воду п’ють не тільки бойовики й терористи, її споживають пенсіонери, діти чи інваліди", - додав Москаль.

Також Москаль повідомив, що у зв’язку з різким погіршенням погоди  деякі населені пункти області знеструмлені: через обрив проводів світла немає в Трьохізбенці, частково у Новотошківці, та 20%  мешканців Попасної.

"Повністю знеструмлена Станиця Луганська та 7 прилеглих сіл, у які електроенергія подається по лінії, що веде з окупованої території. Причини відключення з’ясовуються" ,- зазначив Москаль.

За його даними, серед ночі у Станиці шквальний вітер зірвав дах із трибуни селищного стадіону - 700 квадратних метрів покрівлі. На місці працюють ремонтники. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування